بهترین روشهای نگهداری از کابینت ام دی اف
کابینتهای ام دی اف امروزه یکی از کابینتهای پرطرفدار هستند که انواع مختلفی دارند. این نوع کابینتها، در شرایط خاصی نگهداری میشوند. در واقع نگهداری کابینت ام دی اف، روشهای متفاوتی دارد. به طور کلی با استفاده از نگهداری مناسب از کابینت، میتوان عمر و ماندگاری آنها را افزایش داد. در این محتوا، قصد داریم تا انواع روشهای نگهداری کابینت ام دی اف را برای شما عزیزان توضیح دهیم. ولی در ابتدا به تعریف مختصری در مورد ام دی اف و انواع آن در آشپزخانه میپردازیم. لطفا تا انتهای این محتوا با ما همراه باشید.
ام دی اف چیست
به جهت نگهداری کابینت ام دی اف به صورت درست و اصولی، در ابتدا باید با تعریف ام دی اف آشنا شویم. در واقع ام دی اف، یک نوع تخته چوبی است که به صورت متراکم و با استفاده از ضایعات چوب خرد شده و با روش خشک تولید شده و به بازار عرضه میشود. البته تراکم این نوع تخته، در حد متوسط است. این تخته فیبر مانند، بسیار قوی است و انعطاف بالایی برای شکل گیری و برش کاری دارد.
انواع ام دی اف کابینت آشپزخانه
ام دی اف همانطور که بیان کردیم، یک نوع تخته چوبی است که از نظر ضخامت، روکش و رنگ به انواع متنوع و گوناگونی دسته بندی میشود. ام دی اف از نظر ضخامت، از 3 تا 38 میلیمتر تولید شده و تنوع دارد. این نوع تخته از نظر روکش به 18 نوع ممبران، اکریلیک، ترموپلاست، ملامینه، لمینت، هایگلاس، لترون، یو وی، چوب طبیعی، پلی گلاس، کلیاف، فرامید، ای جی تی، انزو، پی وی سی، صابونی، پلکانی و کنفی تقسیم بندی میشود. از لحاظ رنگ نیز ام دی اف کابینتها، بسیار متنوع هستند و شامل رنگهای سفید، طوسی، کرم، قهوهای، طرح چوب، سفید طلایی، سفید مشکی، سفید قهوهای و غیره میشوند. شما با توجه به قیمت ورق ام دی اف که انتخاب می کنید می توانید از کیفیت و طرح های متنوعی در کابینت آشپزخانه خود استفاده کنید.
- مقاله پیشنهادی : با انواع روکش ورق ام دی اف آشنا شوید.
روش های نگهداری از کابینت ام دی اف
پس از آشنایی کامل با این تخته چوبی، اکنون باید با روشهای نگهداری کابینت ام دی اف نیز آشنا شویم. در واقع برای هر نوع از کابینتهای ام دی اف، روش نگهداری متفاوت و گوناگون میباشد که به طور مختصر به آنها اشاره میکنیم. یکی از این روشها، تمیز کردن فضای بیرونی و فضای داخلی کابینت است. البته تمیز کردن کابینت ام دی اف نیز، روش و اصول خاص خود را دارد که در بخش بعدی به آن اشاره میکینم. روش دیگر این است که نباید کابینتها را بیش از حد سنگین کرد زیرا باعث آسیب رسیدن به آن خواهد شد و از عمر کابینت کم میکند. نکات و روشهای دیگری نیز وجود دارد که در ادامه به آنها میپردازیم.
روش های تمیز کردن کابینت ام دی اف
همانطور که بیان کردیم تمیز کردن کابینت، یکی از روشهای نگهداری کابینت ام دی اف است که باید به طور اصولی انجام شود. یکی از روشهای اصولی در تمیز کردن ام دی اف، استفاده از شامپو فرش است. ترکیب شامپو فرش با آب گرم، یک ترکیب عالی برای تمیز کردن کابینت میباشد. استفاده از پارچه میکروفایبر، روش دیگری است که برای تمیز کردن کابینت ام دی اف توصیه میشود. این نوع پارچه، جنس لطیف و نرمی دارد و به سطح کابینت آسیبی نمیزند. ترکیب سرکه، آب و مایع ظرفشویی، یکی دیگر از ترکیبات عالی برای تمیز کردن کابینتهای ام دی اف است و لکههای روی کابینت را به راحتی پاک میکند. از دیگر ترکیبات بسیار موثر در تمیز کردن کابینت ام دی اف، آب و جوش شیرین و همچنین آب و صابون است که به راحتی لکه و چربی روی کابینتها را از بین میبرد.
نکات مهم در مراقبت از کابینت ام دی اف
در مورد مراقبت و نگهداری کابینت ام دی اف، باید نکات ضروری و مهمی را نیز رعایت کنیم تا باعث آسیب به سطح آنها نشویم. به طور کلی کابینتهای ام دی اف، خاصیت ضد آبی ندارند. به همین منظور به هیچ وجه نباید خیس شده و شسته شوند. در واقع پس از استفاده از پارچه نمدار، بلافاصله باید خشک شوند. استفاده از پدهای زبر و همچنین محلولهای اسیدی، برای تمیز کردن ام دی اف ممنوع است و باعث آسیب به آنها میشود. نکته دیگر، قرار ندادن ظروف داغ بر روی کابینت است که باعث ایجاد لکه روی این تخته چوبی خواهد شد. باز نگه داشتن درب کابینت، یکی از اشتباهات رایج است. زیرا بخار و گرمای گاز، به کابینتها آسیب جدی وارد میکند. خراشیدگی و بریدن نیز یکی دیگر از اشتباهاتی است که نباید انجام شود. با استفاده از رعایت تمام این نکات، به راحتی میتوان ماندگاری و طول عمر کابینتهای ام دی اف را افزایش داد.
اکنون که با نکات مهم در مراقبت از کابینت ام دی اف آشنا شدید پیشنهاد می کنیم دیگر مقاله ما در خصوص انتخاب بهترین ورق ام دی اف برای کابینت آشپزخانه را نیز مطالعه نمایید !
جمع بندی
نگهداری کابینت ام دی اف، یکی از وظایف مهم و ضروری در تمامی منازل است. به طور کلی ام دی اف، از آب فراری است و هر گونه خیسی باعث باد کردن و آسیب رسیدن به آن میشود. در واقع میتوان با به کارگیری روشهای نگهداری و مراقبت ام دی اف و همچنین رعایت چند نکته اصولی، مقاومت و دوام کابینتهای ام دی اف را افزایش داد.
ارسال دیدگاه لغو پاسخ
پستهای مرتبط
انواع روکش ورق ام دی اف با کاربرد آنها را بشناسید
ورق های ام دی اف به عنوان یکی از پرطرفدارترین مصالح در صنایع چوب و…
صفحه کابینت ام دی اف چیست و چند نوع دارد
صفحه کابینت، نقطه کانونی آشپزخانه است. این صفحه با ترکیب زیبایی و کارایی، به آشپزخانه…
انتخاب بهترین ورق ام دی اف برای کابینت آشپزخانه
کابینت ها را می توان از اصلی ترین المان های موجود در آشپزخانه دانست که…
ام دی اف چیست و چه کاربردی دارد + مزایا و معایب MDF
یکی از محصولات چوبی که با داشتن ویژگی های خاص و منحصر به فرد و…